Go to Top

Запрошуємо лікарів взяти участь в Українсько-Ізраїльській конференції

Автор: Dev.Team.  Розділ: Новини.

Упродовж багатьох років управління охорони здоров’я Львівської міської ради успішно реалізує у місті програму міжнародного співробітництва в галузі медицини. У рамках цієї програми 17 лютого 2017 року у Львові відбудеться Українсько-Ізраїльська конференція «Новітні методи проведення нейрохірургічних операцій на головному мозку зі збереженням когнітивного статусу пацієнта». У конференції візьме участь один з найбільш відомих нейрохірургів світу професор Цві Рам, висококваліфікований фахівець в галузі нейрохірургії та нейроонкології та експерт в області комплексної хірургії пухлин голови. Під час заходу представники медичної галузі матимуть змогу обговорити та ознайомитися з новітніми методиками діагностики та практиками оперативних втручань, які проводять у стані активності пацієнта, та малоінвазивними ендоскопічними операціями на «закритому» мозку.
Зважаючи на зазначену інформацію та міжнародний характер конференції, звертаюся до Вас з проханням делегувати для участі у заході лікарів нейрохірургів, анестезіологів, невропатологів, ендокринологів, отоларингологів, лікарів-інтернів, організаторів галузі «охорона здоров’я» та інших зацікавлених осіб. Дана конференція стане чудовою платформою для представників медичної галузі для обміну досвідом та думками, а також можливістю до розвитку подальшої співпраці.
Час та місце проведення: 17 лютого 2017 року, початок о 14:00 год., м. Львів, пр. Свободи, 27, Leopolis Hall (Торгова Галерея «Опера Пасаж»), конференц-зал, 3 поверх.
Завчасно дякуємо учасникам та сподіваємося на співпрацю та плідну роботу Українсько-Ізраїльської конференції.

best seo companies