Go to Top

Семінарське заняття медичних сестер 2 поліклінічного відділення 6МП м.Львова

Автор: Адміністрація.  Розділ: Новини.

📢У КНП “6-а міська поліклініка м.Львова” забір крові з периферичної вени проводиться з використанням одноразової вакуумної системи. Система не допускає контакту крові і повітря, що дозволяє безпечно і безболісно для пацієнта і медичного працівника провести забір венозної крові.

📩Далі відібраний матеріал скеровується у лабораторію.

🏥Для покращення знань та відпрацювання практичних навичок для медичних сестер 2 поліклінічного відділення, яке знаходиться у м.Винники вул.Галицька, 15 відділення проведено семінарське заняття. Доповідь підготувала медична сестра Галина Врецьона.

🗣️На занятті медичні сестри вчилися правильно проводити процедуру венопункціі з використанням вакуумних пробірок. А також, відпрацьовували поетапні дії маніпуляційної сестри медичної. Почергово заповнювали д/в інфузії та проводили крапильне введення ліків.

☝️Опрацювали наказ МОЗ України N 1602.

Закликаємо усіх медичних сестер до безперервного саморозвитку: проходити курси, тренінги, майстер- класи, вебінари та інше. Постійно удосконалювати свої знання та практичні навички. Адже, наука не стоїть на місці, а постійно розвивається.

👏Також, нагадали медичні сестри техніку миття та гігієнічної обробки рук – усіх 6-ть етапів і не забули про важливе – догляд за руками із застосуванням правильних кремів

Коли саме потрібно мити руки, а коли проводити лише гігієнічну обробку рук.

Медичні сестри КНП “6-а міська поліклініка м.Львова” – найкращі! Усі готові до прийому пацієнтів з новими знаннями!

🔹забір венозної крові на дослідження

🔹 проведення маніпуляційних процедур ( в/м, в/в, підшкірні ін’єкції у процедурних кабінетах.

☎️реєстратури (032)2470480; (032)2470481

Бережіть себе і будьте здорові 💙💛

best seo companies